Alla inlägg under februari 2010

Av Dennis Johansson - 15 februari 2010 17:24

skoldagen har varit bra, hade ett samhälls prov på morgonen som ja trodde inte skulle gå nå bra, men de gjorde det tydligen... bra de.


ska iväg och träna snart vet inte riktigt vad ja ska köra än, de kanske blir kickboxning eller så blir det lite gym. känner mej lite trött för att ja sov knappt nånting alls i natt. drygt som fan men  men inte mkt att göra..


// Disco-Berra

Av Dennis Johansson - 14 februari 2010 14:18

 som sagt lirade poker igår kväll, de blev en aning oseriöst. vi var en 8 sycken som skulle lira. innan alla hade kommit så bestämde vi oss för att värma upp lite, de gick jävligt bra för min del, de ka bero på vem som var dealer men mer om de. efter 4 timmars väntande så hade alla kommit. när vi väl började spela seriöst så fick man bara skit kort på handen eller så var floppen bara skit, kul riktigt kul...

så jag åkte ut först, satte mej med wille mega pille, en mupp som heter Mattias krook och tjockis tom, söp dem fulla underbordet som in åt helvete, när klockn var vid en 9 så var de nära på att däcka, efter några mer timmars spelande så var det över, Henrik Hassan Larsson vann. Och de visade sig att han hade mutat dealern(tobbe), korrupt jävel. efter de spårade det ur rejält tom däckade nån spydde i duschen och klockan var då 11. dryga som fan var dem. kvällen slutade med att de drog iväg till konrad eller nått sånt vette fan.


  Däckarn Tom


  Hassan som vann


  de som inte lirade poker körde nått skit dåligt drick spel


  Fort gick de inte precis



Av Dennis Johansson - 13 februari 2010 14:57

Fredagen var helt värdelös, var hemma chilla lite, fick tråkigt runt halv 12 bestämde mej att kolla tv och upptäckte att de bara var en massa jävla skit, spenderade ungefär en halvtimme på att sitta och byta kanal tills ja bestämde mej att gå och sova, somna på en gångs fett knas annars brukar de vara svårt med det :S.



Lördag, Poker Nit, kommer bli jävligt kul. ska iväg till Henke aka Hassan och fixa ordning allt och förhoppningsvis käka lite också, mer uppdatering kommer im med lite bilder.


Har en jävligt skön kväll// B

Av Dennis Johansson - 11 februari 2010 20:39

Har precis kommit hem från träningen, idag gick den jävligt bra. mycket bättre än vad jag hade trott. kände att jag hittade mer luckor och använde min jabb mer effektivt. fick även en del smällar en rakt på ögat men dock blev det ingen blåklocka .. najs som fan haha.


även skoldagen har varit bra, hade en oseriös religions lektion på morgonen efter de en värdelös data lektion, 2,5 timmars hål där man inte gjorde ett skit -.- efter de så hade samma jävla skit lektion med samma jävla mupp till lärare, de som blev av på den lektionen var att de flesta satt och gnällde och tjatade, drygt haha men lite roligt var de ju. försökte hitta en praktikplats de var ju lättare sagt än gjort, tror fan att ja har ringt runt hela västerås. får väl sitta i skolan och göra nånting annars.


// Betong Berra

Av Dennis Johansson - 10 februari 2010 16:24


Idag har jag varit med min wingman Henrik Larsson på stan, käka och chillat lite skönt som fan. var även hemma hos hans bror där man fick veta att han hade tappat sin nyckel till hans föräldrars lägenhet så han hade levt på chip i en vecka haha dock hade han försökt laga mat, fiskbullar med tonfisk han sa att de inte smakade så bra hahah, fast nu har han fått tillbaka nyckeln men de skulle inte förvåna mej om han fortsätte leva på chips haha.

Jag och henke var även och köpte platsmuggar tills på lördag, men mer om de får ni veta senare


  Henrik Larsson aka Hassan


over and out Berra

Av Dennis Johansson - 9 februari 2010 20:49

Eey...


Har precis kommit hem från thaiboxnings träningen, sjukt jobbig den var idag. Hade hoppats på att få sparrat lite men de blev  mesta dels mits och teknik träning. Så har man en sån dålig kondition också gjorde inte saken bättre precis haha.


Studie dag imorgon, skönt som fan kommer de bli, ska ner med henke eller hassan som också kallas av någon konstig anledning, jaja ska ner med honom på stan, käka lite och sen skulle han köpa nånting som han inte har användning för. 


hälsningar Disco-Berra

Av Dennis Johansson - 9 februari 2010 15:33


Den här bloggen kommer innehåll allt möjligt bland annat fel stavade ord konstiga meningar och annat random, så där är ingen idé att klaga. har haft blogg på ett annat ställe tänker inte nämna de (blogg.se), sämsta stället BIG TIME.


de som kommer stå här är vad jag gör på min vardag.

// Berra

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards